Healing hjälpte mig med värken

God eftermiddag mina damer och herrar. Nu är det måndag och snart har vi klarat av denna dagen vilket är väldigt behövligt. Jag kommer avsluta denna dagen med ett besök hos Lisens Healing i Uppsala och jag ska berätta för er varför.

Min höft har inte vart bra på flera år och när man börjar bli gammal som jag så kan man få problem med vissa delar i kroppen. Man är inte lika smidig som man var när man var 20 år. I alla fall har jag haft ont ett bra tag och jag kände nu att jag behövde ta tag i att gå till Lisens Healing i Uppsala så att jag kan få hjälp med detta. Jag gick dit för ett år sedan och då blev det mycket bättre, men sedan orkade jag inte fortsätta för att jag inte orkade och att jag hade så mycket annat att göra. Lisen är en riktigt fin människa och det märks verkligen på henne att hon brinner för det hon gör. Man känner sig trygg och att man är i goda händer när man är hos henne. Nu har jag bara vart där en gång och jag ska tillbaka nu, men det känns som att man har känt henne ett bra tag eftersom hon är öppen och pratglad. Nu är det faktiskt dags att sätta sig i bilen för att åka till Lisens Healing i Uppsala för att kunna få bukt på smärtan i min höft. Jag vet redan nu att jag kommer gå dit flera gånger så att smärtan inte kommer tillbaka. Önska mig lycka till. Kram.