Två Små Svin på Östermalm

God förmiddag, god förmiddag. Hoppas ni alla har sovit gott i natt och fått en bra start på dagen. Jag själv har sovit väldigt skönt och vill bara få igång den här härliga dagen så snabbt som möjligt. I dagens inlägg tänkte jag prata om en sjukt grym restaurang på Östermalm som jag besökte häromdagen. En restaurang vid namn Två Små Svin.

Jag har länge haft ett stort intresse och att testa olika restauranger för att tillslut hitta den bästa. Under den senaste tiden har jag genomgått många restaurangbesök tillsammans med min pojkvän, vi har upptäckt en del restauranger som vi aldrig hört om förut. En av de restaurangerna är den här, Två Små Svin. Vi hittade restaurangen på Östermalm, via internet och bokade bord via deras hemsida och det var super smidigt. När vi kom till restaurangen blev vi direkt trevligt bemötta av personalen som visade oss till vårt bord. Servicen under hela kvällen slog det mesta, de var super mysiga och gulliga mot mig och min pojkvän. Likaså var maten helt fantastisk, jag och min pojkvän har ju som sagt ett intresse för att prova nya restauranger och har på så sätt provat en hel del mat, och jag måste säga att detta förmodligen är det bästa jag har testat. Lika så servicen är nog den bästa. Om ni är sugen på att testa en fruktansvärt bra på restaurang på Östermalm, så kan jag godhjärtat rekommendera er att gå till Två Små Svin. Jag kan garantera att ni kommer bli nöjda.